Smoked mackerel rillettes, lemon oil, toast
Oysters with pizzaz: jalapeño & maple crisp or miso gratin (6)
Scallops ceviche, orange, beet
Hamachi, sesame sauce, sumac
Tataki of Wagyu, eggplant, miso
Tuna tartare, egg confit, nori tempura
Grilled octopus, Israeli couscous, Meyer lemon coulis
Home made linguini, bottarga, clams, shiso
Scampi risotto, shiitake, shellfish jus, mascarpone
Cavatelli, foie gras, veal cheek
3 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
0 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
1 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
0 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
1 |
Attention, si vous allez manger un menu dégustation en groupe à ce restaurant, sachez que vous sortirez le ventre vide et les poches vides. Des prix inacceptables (330$)/deux sans vin et des portions minuscules. De plus, on va vous refuser une facture pour votre repas, que vous preniez alcool ou pas, la serveuse, vous impose de payer pour les ''cocktails'' des autres invités car leur système de caisse ne peut pas faire des factures individuelles, LOL! Le filet nous a attrapé une seule fois!!!
Une excellente adresse ! L'essentiel de la carte est composé de poissons et de fruits de mer. Mais on trouve également de la viande. Nous avons adoré les 3 plats. Le tartare de thon et le tataki de bœuf étaient incroyables. Un mélange de saveurs très subtils. Et les desserts étaient parfaits également. Super service. Bon, c'est un peu cher mais franchement, ça le mérite !
Excellent seafood and wine selection. Service is also very attentive.
Belles assiettes mais la carte des vins n'est pas à la hauteur et les prix sont très élevés.
Think your friends might be familiar with this business? Ask your friends on Facebook to see what they think.
A glamorous and exciting venue, this Mont Royal restaurant will make the foodie in your life beyond happy. The mouthwatering menu options, like oysters, tartares, smoked duck, and praline chocolate mousse, will satisfy any palate. Plus, the extensive wine list, featuring imported wines from all over the world, will be the perfect complement to your romantic evening out.
View this Smart ListSample great food (and some of Chef Fink's specialty bread) at any of these amazing Montreal gems. These restaurants are really meant for a special dinner of the highest quality.
View this Smart ListWith a large focus on local ingredients and specialities, this Little Italy restaurant is known for a few things: Chef Martin Juneau’s French-inspired cuisine, natural wines, and market fresh oysters! The chilled Maritime oysters paired with a natural wine are just the beginning of a meal you won’t soon forget.
View this Smart List